(+45) 75 89 10 30 mail@hedensted-vvs.dk

Om Hedensted VVS

Vi står altid klar til at hjælpe dig! Ring  til os nu på tlf. (+45) 75 89 10 30.

– HEDENSTED VVS & ENERGISERVICE APS

Fra enkeltmandsvirksomhed til over 45 medarbejdere

Det startede i det små, i år 2000 med Jens Palmelund som eneste ansatte og en gammel rød servicevogn.
Navnet på virksomheden blev Hedensted VVS Service, Service var en vigtig del af navnet, da det var det virksomheden skulle blive kendt for, ligesom devisen ”gøre godt arbejde kendt” skulle vise sig at blive virksomhedens varemærke.

Allerede fra starten kom der så meget arbejde ind, at den første medarbejder blev ansat allerede efter et halvt år, sådan har det været siden, i dag har Jens Palmeund og Michael Thomsen over 40 medarbejdere og 32 servicevogne

Service, reparationer og vedligehold, er den største del af Hedensted VVS omsætning, ligesom montering af varmepumper, gaskedler, energi optimering samt energivenlige grønne løsninger også har sin store andel.

Da firmaet var 5 år gammelt blev VVS Hedensted og Gas suppleret med blikarbejde, og så måtte der uddannede blikkenslagere til. -Folk vil heldigvis igen have kvalitet med zink og kobber i stedet for plastic, siger Jens Palmelund, alle har en travl hverdag og så er det en fordel at man kan nøjes med at ringe til ét nummer, når tingene skal repareres.

Hedensted VVS & Energiservice A/S arbejder efter de gamle håndværksmæssige traditioner, kombineret med moderne materialer og teknik.

Dit professionelle VVS-firma

Hedensted VVS og Energiservice A/S har et dygtigt team af engagerede medarbejdere, der ud over deres uddannelse også har forskellige specialer, vi har altid brug for dygtige medarbejdere, der efter ansættelse indgår i vores professionelle uddannelsesprogram, udtaler Michael Thomsen.
Størstedelen af vores arbejde udfører vi i Hedensted, Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia og Kolding og samtidig er størstedelen af vores kunder private og erhverv, udtaler Jens Palmelund.

Historier fra firmaer som Hedensted VVS & Energiservice har opkøbt

Det er kunderne der bestemmer, og dem er der mange af – både private og erhvervskunder. Men hvor store vi bliver, er ikke noget, vi tænker så meget på siger Jens Palmelund, men i årenes løb har Hedensted VVS & Energi Service A/S overtaget disse firmaer:

2001 – Pers Varmeservice

2002 – Søren Kehlet – Hedensted VVS

2003 – Smeden i Dalby

2016 – Gasmanden ApS

2017 – VVS Snaptun

2018 – JN VVS, Vejle

2019 – Hornsyld og Trekantens VVS og Blik

2021 – Møllgaard VVS i Horsens

2023 – Byens VVS & Blik i Horsens

Midtjyllands bedste vvs´er for 5 år i træk

For femte år i træk har Hedensted VVS & Energiservice A/S markeret sig som den uundværlige vvs-ekspert i regionen. Denne utrolige præstation er et resultat af vedvarende engagement fra dygtige medarbejdere i at levere førsteklasses VVS-tjenester og en ubrydelig forpligtelse til kundetilfredshed.

Skal vi også hjælpe dig?