ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent

Bruger du flere penge  i vand og varme end du behøver?

Hvis du er  boligejere, bruger du flere penge i vand og varme end nødvendigt. Hvor sætter du ind? Din bolig har mange installationer, og det er meget at vurdere, om det hele arbejde optimalt.

 

Køkken:  Madlavning og opvask trækker veksler på vand- og energiforbruget i det moderne bolig. Derfor er det værd at holde øje med, om alt arbejder optimalt, og om der kunne være besparelser ved hente med nye installationer.Stue:  Der skal være lunt og hyggeligt i en stue. Varmen er ikke gratis, men du kan med moderne radiatortermostater eller gulvvarme få et effektivt varmesystem, det er med til at nedsætte dit varmeforbrug.

 

Badeværelse:  Du har sikkert alle de rigtige vaner på badeværelset. Tager korte brusebade. Lukker til vandet under tandbørstningen og den slagger, hvis dette badeværelse er blot nogle få år gamle, er der sandsynligvis flere gode sparekroner at hente.

 

Soveværelset:  Du tænker måske ikke på soveværelset som en kritisk energisluger, men især termostater, gulvvarme og ventilation kan være en kilde til energispild i soveværelset.

 

Bryggers:  Et travlt rum, der ofte står for en pæn del af boligens vand- og energiforbrug. Eks. tøjvask og -tørring kræver ressourcer, og her kan der også  være penge at hente ved en grundlæggende gennemgang.

 

 

Kælder:  Kælderen / fyrrummet er hjertet i din boligs vand- og varmesystem. Og her er et sted, du bør holde et våben øje med, hvis du ikke ønsker at bruge unødige kroner. En uskyldigt udseende cirkulationspumpe kan dække over et væsentligt bidrag til elregningen.

 

 

 

Vi står også klar til at hjælpe dig med alt inden for VVS og VVS Service.

       Ve godkendt

Dit professionelle VVS-firma  

VVS Hedensted - VVS Juelsminde - VVS Vejle - VVS Middelfart - VVS Fredericia - VVS Kolding - VVS Horsens - VVS Skanderborg - VVS Århus