ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent

PILLEFYR - STOKERFYR -

SERVICE

-Biobrændsel er også CO2-venligt

 

Er du i tvivl om hvilket fyr der er det rigtige for dig?

Et pillefyr består af et magasin til træpillerne, en kedel og en brænder. Hvis du ikke har et fyr som selv fylder træpiller på skal du selv placere træpillerne i magasinet, som automatisk fører dem over i brænderen. Pillefyret kan sammenlignes med gas eller oliefyr, hvor forskellen er at pillefyret fyrer med træpiller der er billigere og mere miljøvenlige end olie og gas.

Træpiller er typisk fremstillet af enten savsmuld eller træspåner. Et anlæg minder på mange måder om en almindelig brændeovn, men med visse forskelle.

Hvor stort pillefyr skal jeg vælge?

Det afhænger fuldstændigt af hvor stort dit hus er, som skal opvarmes. Pillefyr er kendetegnet ved at kunne opvarme meget store arealer, man siger at et 10kW pillefyr sagtens vil kunne varme et hus på 180-200 m2 op og et på 16kW kan varme ca. 300 m2 op, men det du skal tænke på når du vælger et pillefyr, er at din bolig er godt isoleret.

-Ved et pillefyr er der minimal forurening da den høje temperatur forbrænder de gasser af der opstår under forbrændingen i pillefyret og derfor er der ingen skadelige partikler i luften. Derfor bidrager træpiller ikke til en forværring af drivhus effekten fra Pillefyret.

Moderne Pillefyr er selvrensende, med autotænding og auto sluk. Termostat styring regulerer driften efter udeklimaet og luftmængden samt sensorer i pillefyret.

Et nyt Pillefyr har sensorer, der kender skorstenens forhold og retter sig efter dem.

 

Er et pillefyr det rigtige valg for mig?

Det er svært at svare på. Der findes mange andre løsninger som du kan tage et kig på. Dog er huse, der er bedst tjent ved at blive varmet op med et pillefyr, mens der er andre, hvor det vil være bedre at vælge andre løsninger.

Du kan regne på, hvad der vil være bedst for dig, husk at du skal tage højde for, hvad driften koster og hvad det koster at etablere et pillefyr.

 

Tænk på dette inden at du investere i et pillefyr

Pillefyret skal renses af og til.
Du skal have et brandsikkert fyrrum
Opbevaring af træpiller kræver ekstra plads
Din skorsten skal være egnet til våd røggas
Mange pillefyr er også topmoderne, som kan styres via internettet eller mobilen, så du kan overvåge driften og foretage justeringer.

 

Husk at lægge vægt på dette hvis du køber et pillefyr:

  • Energimærke
  • Kvalitet
  • Støjniveau
  • Garanti

Hedensted VVS & Energiservice A/S har stor erfaring med at finde den helt rigtige løsning der passer bedst til dit hus. Vi monterer og servicerer pillefyr i alle størrelser og priser.


Vi kan også levere et Pillefyr i det mærke, du ønsker: Vølund, Twin Heat, Baxi, Woody osv. 

–og de findes til mange forskellige priser.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige fyr til dig og til dit hus.

 

Hvis du vil booke service på dit stokerfyr eller Pillefyr så tryk her: 

 

 Book online

 

Eller ring på Tlf. 7589 1030 

 

 

 VE Godkendt

 

Ild i træpiller

Ild i træpiller

Påskekylling

Påskekylling