ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent

 

Midtjyllands bedste VVS´er for 4 år i træk

 

 

 

 

Fra enkeltmandsvirksomhed til over 45 medarbejdere.                                                                   

 

Det startede i det små, i år 2000 med Jens Palmelund som eneste ansatte og en gammel rød servicevogn.

Navnet på virksomheden blev Hedensted VVS Service, Service var en vigtig del af navnet, da det var det virksomheden skulle blive kendt for, ligesom devisen ”gøre godt arbejde kendt” skulle vise sig at blive virksomhedens varemærke.

 

Allerede fra starten kom der så meget arbejde ind, at den første medarbejder blev ansat allerede efter et halvt år, sådan har det været siden, i dag har Jens Palmeund og Michael Thomsen over 40 medarbejdere og 32 servicevogne

 

Service reparationer og vedligehold, er den største del af Hedensted VVS omsætning, ligesom montering af varmepumper, gaskedler, energi optimering samt energivenlige grønne løsninger også har sin store andel.

 

Da firmaet var 5 år gammelt blev VVS Hedensted og Gas suppleret med blikarbejde, og så måtte der uddannede blikkenslagere til. -Folk vil heldigvis igen have kvalitet med zink og kobber i stedet for plastic, siger Jens Palmelund, alle har en travl hverdag og så er det en fordel at man kan nøjes med at ringe til ét nummer, når tingene skal repareres.

Hedensted VVS & Energiservice A/S arbejder efter de gamle håndværksmæssige traditioner, kombineret med moderne materialer og teknik.

Det er kunderne der bestemmer, og dem er der mange af - både private og erhvervskunder. Men hvor store vi bliver, er ikke noget, vi tænker så meget på siger Jens Palmelund, men i årenes løb har Hedensted VVS & Energi Service A/S overtaget disse firmaer:

2001 - Pers Varmeservice

2002 - Søren Kehlet - Hedensted VVS

2003 - Smeden i Dalby

2016 - Gasmanden ApS

2017 - VVS Snaptun

2018 - JN VVS, Vejle

2019 - Hornsyld og Trekantens VVS og Blik

2021 - Møllgaard VVS i Horsens

 

I 2015 påbegyndte Jens Palmelund et glidende generationsskifte, idet virksomhedens første lærling Michael Thomsen købte sin første andel af firmaet, dette er for at sikre at firmaet fortsætter væksten, den gode linje, og kan imødekomme den stigende efterspørgsel.

 

I 2017 flyttede firmaet til større rammer og dermed større lagerplads på ca. 1.000 m², dette er for at imødekomme ønsket om at 92% af de materialer, vi skal bruge i hverdagen er inden for rækkevidde. Unødig tid er penge, udtaler Jens Palmelund.

 

Hedensted VVS og Energiservice A/S har et dygtigt team af engagerede medarbejdere, der ud over deres uddannelse også har forskellige specialer, vi har altid brug for dygtige medarbejdere, der efter ansættelse indgår i vores professionelle uddannelsesprogram, udtaler Michael Thomsen.

Størstedelen af vores arbejde udfører vi i Hedensted, Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia og Kolding og samtidig er størstedelen af vores kunder private og erhverv, udtaler Jens Palmelund.

 

 

 

 

Vi står også klar til at hjælpe dig med alt inden for VVS og VVS Service.

 

Dit professionelle VVS-firma  

VVS Hedensted - VVS Juelsminde - VVS Vejle - VVS Middelfart - VVS Fredericia - VVS Kolding - VVS Horsens - VVS Skanderborg - VVS Århus

 

AMBASSADØR HOS 3byggetilbud.dk
 

For 6 år i træk er vi udvalgt som ambassadør for 3byggetilbud.dk. Fælles for alle ambassadører er deres loyalitet og engagement som samarbejdspartnere. 
Når ambassadøren udvælges, ser 3byggetilbud.dk på følgende faktorer:

- Kundetilfredsheden på de udførte opgaver 
- Svarprocenten overfor bygherren 
- Længden på samarbejdet med 3byggetilbud.dk 
- Feedback fra bygherren

          3 byggetilbud Ambassadør 2020   

    

HÅNDVÆRKERPRISEN 2022

Din lokale Håndværker - kåret som vinder af brugerne for 4. år i træk

Den seneste tid har dygtige håndværkere i hele landet konkurreret om Håndværker.dk Prisen, der gives til den bedst anbefalede håndværker i regionen. Brugerne har altså givet deres mening til kende og udnævnt Hedensted VVS Service A/S, som den bedste håndværker i sin branche i Region Midtjylland for fjerde år i træk.

-Netop anbefalingerne er hele grundlaget for Håndværker.dk Prisen. I årets løb har håndværkere over hele landet indsamlet anbefalinger, hvoraf 159 er blevet kåret som vindere inden for forskellige branchekategorier og regioner.

Blandt vinderne er Hedensted VVS Service A/S fra Midtjylland, som har vundet i et tæt opløb og dermed valgt af brugerne som “Region Midtjylland bedst anbefalede VVS & Blik - for fjerde år i træk ”.

Jens Palmelund / Michael fra Hedensted VVS Service A/S er naturligvis glad for prisen og udtaler med stor stolthed over at have vundet endnu en gang:

“Håndværker.dk Prisen signaler at vi lever op til vores kerneværdier. Vi står nemlig for ORDENTLIGHED – FAGLIGHED -TRYGHED.”

 

HÅNDVÆRKERPRISEN 2021

I en tid hvor byggebranchen er presset ovenpå pandemien, et usikkert marked, stigende antal konkurser og rekordhøje materialepriser, er det meget imponerende, at Hedensted VVS Service A/S bliver ved med at brillere og levere kvalitetshåndværk.

Dertil er håndværkernes flotte anbefalinger og titlen som vinder af Håndværker.dk Prisen et stempel i bogen, som skaber tillid mellem håndværker og kunde i en usikker tid.

Netop Jens Palmelund / Michael gør en dyd ud af at være den bedste håndværker og give sine kunder den bedste oplevelse.

Jens Palmelund / Michael blev håndværker fordi:

“Vi laver alt fra stort til småt til private og erhverv, i forbindelse med energirigtig varme og VVS. Vi rådgiver vores kunder så de får den helt rigtige løsning som passer til dem.”

På landsplan er der blevet givet over 94.542 anbefalinger fra brugerne på Håndværker.dk, og de mange anbefalinger er blevet verificeret inden de talte med i konkurrencen. På den måde sikres en retfærdig konkurrence i håndværksfaget

Lokal håndværker hyldet af brugere           

I den seneste tid har håndværkere over hele landet konkurreret om at blive den bedst anbefalede i deres region. Brugerne på Håndværker.dk har nu afgjort, hvem de synes er de bedste håndværkere, og valget er faldet på Hedensted VVS Service A/S i Region Midtjylland.

Fra den 19. august til den 29. september har brugerne på Håndværker.dk vurderet og anbefalet deres lokale håndværkere. Det har dannet grundlag for uddelingen af Håndværker.dk Prisen 2019. Resultatet er blevet 73 vindere fordelt på 6 regioner i udvalgte brancher. Blandt vinderne er Hedensted VVS Service A/S fra Hedensted, som har vundet i et tæt opløb og dermed blevet valgt af brugerne som “Region Midtjyllands bedst anbefalede VVS”.

Jens Palmelund fra Hedensted VVS Service A/S er naturligvis glad for prisen og udtaler stor stolthed ved at have vundet:

“Det betyder rigtig meget for os at have vundet prisen, da vi hver dag arbejder hårdt for at bevise, vi er de bedste til vores arbejde. Folk taler tit om det dårlige, de oplever i branchen, så det er rart at kunne vise, at vi står for det modsatte.”

At netop anbefalinger har en stor betydning, understreges også af Bolius Boligejerundersøgelsen fra 2018, hvor op til 40 % af de adspurgte svarer, at det er vigtigt for dem, at de har fået håndværkeren anbefalet, eller at de har kendskab til virksomheden i forvejen, når de vælger en håndværker. Det er noget, Hedensted VVS Service A/S også kan nikke genkendende til:

“Prisen og anbefalingerne kommer til at have stor betydning for vores firma i fremtiden. Vores virksomhedsprofil besøges af mange brugere på Håndværker.dk’s hjemmeside, og vi er sikre på, det kommer til at have en stor effekt, at kunderne kan læse de mange positive ord, tidligere kunder har skrevet om os. Anbefalingerne er helt klart den bedste måde, vi kan markedsføre os selv.”

På landsplan er der blevet givet over 3000 anbefalinger fra brugerne på Håndværker.dk, og det har været med til at danne ramme om kåringen.

 

 

Håndværkerprisen 2019

Håndværkerprisen 2019

Bedste til VVS

Bedste til VVS

Regionens bedstge VVS  for 4 år i træk

Regionens bedstge VVS for 4 år i træk

 

Håndværkerprisen 2022

Håndværkerprisen 2022

Håndværkerprisen 2021

Håndværkerprisen 2021

Håndværkerprisen varmepumper 2020

Håndværkerprisen varmepumper 2020

Håndværkerprisen 2020

Håndværkerprisen 2020

Kravene til at blive Børsen Gazelle er hårde. En gazellevirksomhed vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår, samtidig med der er positiv vækst alle årene. Vi har fået titlen som Børsen Gazelle 2019 og er meget stolte af dette.

  

 

 

Kravene til at blive Børsen Gazelle er hårde. En gazellevirksomhed vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår, samtidig med der er positiv vækst alle årene. Vi har fået titlen som Børsen Gazelle 2019 og er meget stolt af dette.