ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent

 

Midtjyllands bedste VVS´er for 3 år i træk

 

Fra enkeltmandsvirksomhed til over 45 medarbejdere.                                                                           

 

Det startede i det små, i år 2000 med Jens Palmelund som eneste ansatte og en gammel rød servicevogn.

Navnet på virksomheden blev Hedensted VVS Service, Service var en vigtig del af navnet, da det var det virksomheden skulle blive kendt for, ligesom devisen ”gøre godt arbejde kendt” skulle vise sig at blive virksomhedens varemærke.

 

Allerede fra starten kom der så meget arbejde ind, at den første medarbejder blev ansat allerede efter et halvt år, sådan har det været siden, i dag er der over 40 medarbejdere og 32 servicevogne

 

Service reparationer og vedligehold, er den største del af omsætningen, ligesom montering af gaskedler, varmepumper, energi optimering samt energivenlige grønne løsninger også har sin store andel.

 

Hedensted VVS & Energiservice A/S arbejder efter de gamle håndværksmæssige traditioner, kombineret med moderne materialer og teknik.

 

I 2015 påbegyndes et glidende generationsskifte, idet virksomhedens første lærling Michael Thomsen købte sin første andel af firmaet, dette er for at sikre at firmaet fortsætter væksten, den gode linje, og kan imødekomme den stigende efterspørgsel.

 

I 2017 flyttede firmaet til større rammer og dermed større lagerplads på ca. 1.000 m², dette er for at imødekomme ønsket om at 92% af de materialer, vi skal bruge i hverdagen er inden for rækkevidde. Unødig tid er penge, udtaler Jens Palmelund.

 

Hedensted VVS og Energiservice A/S har et dygtigt team af engagerede medarbejdere, der ud over deres uddannelse også har forskellige specialer, vi har altid brug for dygtige medarbejdere, der efter ansættelse indgår i vores professionelle uddannelsesprogram, udtaler Michael Thomsen.

  

 

 

 

AMBASSADØR HOS 3byggetilbud.dk
 

For 5 år i træk er vi udvalgt som ambassadør for 3byggetilbud.dk. Fælles for alle ambassadører er deres loyalitet og engagement som samarbejdspartnere. 
Når ambassadøren udvælges, ser 3byggetilbud.dk på følgende faktorer:

- Kundetilfredsheden på de udførte opgaver 
- Svarprocenten overfor bygherren 
- Længden på samarbejdet med 3byggetilbud.dk 
- Feedback fra bygherren

                 3 byggetilbud Ambassadør 2020

3 byggetilbud Ambassadør 2021

3 byggetilbud Ambassadør 2021

Lokal håndværker hyldet af brugere           

I den seneste tid har håndværkere over hele landet konkurreret om at blive den bedst anbefalede i deres region. Brugerne på Håndværker.dk har nu afgjort, hvem de synes er de bedste håndværkere, og valget er faldet på Hedensted VVS Service A/S i Region Midtjylland.

Fra den 19. august til den 29. september har brugerne på Håndværker.dk vurderet og anbefalet deres lokale håndværkere. Det har dannet grundlag for uddelingen af Håndværker.dk Prisen 2019. Resultatet er blevet 73 vindere fordelt på 6 regioner i udvalgte brancher. Blandt vinderne er Hedensted VVS Service A/S fra Hedensted, som har vundet i et tæt opløb og dermed blevet valgt af brugerne som “Region Midtjyllands bedst anbefalede VVS”.

Jens Palmelund fra Hedensted VVS Service A/S er naturligvis glad for prisen og udtaler stor stolthed ved at have vundet:

“Det betyder rigtig meget for os at have vundet prisen, da vi hver dag arbejder hårdt for at bevise, vi er de bedste til vores arbejde. Folk taler tit om det dårlige, de oplever i branchen, så det er rart at kunne vise, at vi står for det modsatte.”

At netop anbefalinger har en stor betydning, understreges også af Bolius Boligejerundersøgelsen fra 2018, hvor op til 40 % af de adspurgte svarer, at det er vigtigt for dem, at de har fået håndværkeren anbefalet, eller at de har kendskab til virksomheden i forvejen, når de vælger en håndværker. Det er noget, Hedensted VVS Service A/S også kan nikke genkendende til:

“Prisen og anbefalingerne kommer til at have stor betydning for vores firma i fremtiden. Vores virksomhedsprofil besøges af mange brugere på Håndværker.dk’s hjemmeside, og vi er sikre på, det kommer til at have en stor effekt, at kunderne kan læse de mange positive ord, tidligere kunder har skrevet om os. Anbefalingerne er helt klart den bedste måde, vi kan markedsføre os selv.”

På landsplan er der blevet givet over 3000 anbefalinger fra brugerne på Håndværker.dk, og det har været med til at danne ramme om kåringen.

 

 

Håndværkerprisen 2019

Håndværkerprisen 2019

Håndværkerprisen 2021

Håndværkerprisen 2021

Bedst VVS

Bedst VVS

Varmepumpeinstallatør

Varmepumpeinstallatør

VVS Midtjylland

VVS Midtjylland

Håndværker prisen 2019

Håndværker prisen 2019

Kravene til at blive Børsen Gazelle er hårde. En gazellevirksomhed vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår, samtidig med der er positiv vækst alle årene. Vi har fået titlen som Børsen Gazelle 2019 og er meget stolte af dette.

  

 

 

Kravene til at blive Børsen Gazelle er hårde. En gazellevirksomhed vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår, samtidig med der er positiv vækst alle årene. Vi har fået titlen som Børsen Gazelle 2019 og er meget stolte af dette.