ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent

SPAR PENGE PÅ ENERGIEN

 

Ved du, at el, vand og varme ofte samlet set er dyrere end din husleje? Det gør Jens Palmelund, der er uddannet VVS installatør og som er én af de 2 indehavere af Hedensted VVS & Energiservice A/S.

"Derfor tilbyder vi at lave energiløsninger for både private og virksomheder. Vi hjælper altså med at finde ud af, hvordan man kan spare en masse penge på energi," siger han.

I samarbejde med kunden vurderer Hedensted VVS & Energiservice A/S blandt andet, hvilke alternativer eller supplementer til traditionelle energikilder der kan give en mindre varmeregning - og et renere miljø. Det kan for eksempel være i form af en varmepumpe, som omformer varme fra jorden eller luften til varme i huset.

Jens Palmelund understreger at Hedensted VVS & Energiservice A/S altid tager i betragting, hvad der er den økonomiske bedste løsning for den enkelte kunde.

"Hvis pengene for eksempel er givet bedre ud ved af efterisolere huset frem for at installere en varmepumpe, så råder vi til det," fastslår han. 

Kernekompetencerne hos Hedensted VVS & Energiservice A/S er:

 

Service af: Varmepumpe, Gas og Fjernvarme

 

Installation og rådgivning af: Varmepumpe, gaskedel, pillefyr, eller hvilken som helst varmeinstallation du ønsker.

 

Renovering og rådgivning af: Badeværelse, køkken, bryggers og Gulvvarme.

 

Energioptimering og rådgivning af: Vand- og varmeinstallationer. 

 

Salg og rådgivning af: varmepumpe, div. varmeinstallationer, vandhaner, brusere, håndvask, toiletter, radiatorer, termostater og cirkulationspumper.

 

Det som vores medarbejdere kan hjælpe med er naturligvis langt bredere, eks. hvis vandhanen drypper, afløbet er stoppet, toilettet løber, eller et hus skal have et nyt bryggers, så står Hedensted VVS & Energiservice A/S altid klar med et tilbud, siger Jens Palmelund. 

 

Vi kan altid kontaktes på tlf. 75891030

TRE TIPS TIL AT SPARE PENGE I DIT HUS:

  • Husk badeværelset:
    63% af vores daglige vandforbrug går til hygiejne og toiletskyl. Derfor er dit badeværelse et god sted at starte, hvis du vil begrænse dit forbrug - feks. med en berøringsfri vandhane, et nyt toilet eller en ny bruser.

  • Udskift termostaterne:
    En udskiftning af gamle termostater kan skære op til 23% af din varmeregning.

  • Få styr på cirkulationen:
    Med en ny A-mærket  cirkulationspumpe er der store besparelser at hente. 

Vi står også klar til at hjælpe dig med alt inden for VVS og VVS Service.

       VA godkendt

Dit professionelle VVS-firma  

VVS Hedensted - VVS Juelsminde - VVS Vejle - VVS Middelfart - VVS Fredericia - VVS Kolding - VVS Horsens - VVS Skanderborg - VVS Århus